joi, 15 septembrie 2016

Șansele lui „Buhăeș”

Actualmente, avem 14 concurenți electorali înregistrați în cursa electorală pentru prezidențiale, o mică parte arhicunoscuți, alții, din contra antrenați rapid în segmentarea votului. Chiar și așa pentru scurt timp toți vor îmbraca straie de președinție.

Șansa lui „Buhăeș”
Roman Mihăeș- nu mai este un mister că individul lustruiește pantofii păpușarului zi de zi. Anterior, scos doar la necesitate, actualmente, o piesă oarecare uzată zilnic la toate mediile păpușarului.

Trebuie să recunosc că ma surprins mesajul individului de-a candida la șefia statului. Și este clar că fără sprijinul constant al păpușarului, Mihăeș n-ar aduna nici 10 semnături de unul singur, nici chiar amicii de pahar din Nobel nu i-ar acorda sprijinul electoral. Dar asta-i altă întrebare.

Din toți concurenții independenți în cursa electorală Mihăeș are cele mai multe șanse să fie inclus în liste, respectiv să încurce concurenților de dreapta.

După cum s-a exprimat chiar candidatul  „am decis să candidez pentru că există pericolul real ca forțele anti – europene, anti – românești și anti – naționale să câștige alegerile prezidențiale”. Deci, preocuparea sa automat devine acapararea segmentului de lectorat concentrat masiv spre Andrei Năstase.

Concomitent, Mihăeș solicită CEC-ului și CCA-ului să sancționeze unii candidați pentru că au început înainte de vreme campania electorală, referindu-se la liderul DA a cărei campanie este neîntreruptă din mometul înaintării sale în fruntea partidului. Respectiv, Mihăeș deja pregătește opinia publică de o posibilă excludere a DA din cursa electorală.

Cu toată susținerea pe care o are Mihaeș acum nu va reuși să înregistreze succesele lui Popa din 2014, ba chiar nici un procent nu va lua.

PS. Cam 10 candidați din cei înregistrați în cursă vor să ne ademenească că pot conduce țara și din bar și de pe facebook.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu