marți, 13 decembrie 2016

Maia e bine la Londra? cu cetățenii cum rămîne...

Maia Sandu fără suportul direct al lui Andrei Năstase este un nimeni. Cum DA și-a retras sprijinul politic, cum  Liderul PAS a  și  dispărut din piesajul politic al RM. Probabil a obosit prea mult în timpul campaniei, de-a ales să stea la Londra de la începutul lunii.

Maia, musca cu aripa frîntă
Despre decizia CC de astăzi partidele implicate în proces au fost anunțate cu 5 zile în prealabil. Chiar și așa Maia Sandu n-a ezitat să ne prostească un pic pe facebook pînă la începerea ședinței CC. Într-o postare, M. Sandu susține că: “Curtea Constituțională a decis să organizeze ședința de examinare a raportului Comisiei Electorale Centrale în lipsa mea”. Mesajul a fost atît de mediatizat, încît, în loc s-o învinovățească, au transformat-o în jertfa sistemului.

Incompetența PAS
După o privire arancată peste mulțimea adunată în sala CC, am constat că nicio persoană din anturajul liderului PAS n-a fost prezentă la ședința de astăzi. Fiind observați membrii CEC, ai partidului Socialiștilor, reprezentantul Promo-LEX, bloggeri și cam atît.

Unicul reprezentant al PAS a fost Sergiu Litvinenco delegat pe partea de proces. Ce ține de competențele acestuia lasă de dorit. Omul n-a avut niciun contraargument la întrebările adresate de Tănase. Litvinenco nu și-a putut argumenta nici cunoștințele dobîndite în timpul facultății. Mai mult decît atît, “acesta , a venit la Curtea Consitutuțională fără procură. Ei nici procedurile juridice nu le cunosc”, menționează Luchianiuc pe facebook. Serioasă treaba.


În cazul dat Tănase avea tot dreptul să-l excludă din sala de ședințe. Dar n-a făcut-o spre insatisfacția lui Maia.

PS. Maia este ca o muscă, zumzăie mult, dar fără “tolc”.  






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu